Η κεντρική παραλία της Αγίας Πελαγίας είναι μια πανέμορφη αμμουδερή παραλία με γαλαζοπράσινα νερά, η οποία βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το ξενοδοχείο μας.

Μεγάλο πλεονέκτημα της παραλίας είναι ότι παραμένει σχεδόν ανεπηρέαστη από τυχόν δυνατούς ανέμους που μπορεί να φυσάνε στην περιοχή. Επιπλέον, σε περίπτωση που έχετε παιδιά μαζί σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα νερά της παραλίας βαθαίνουν κάποια στιγμή απότομα. Ακόμα και για αυτό όμως υπάρχει λύση, καθώς στη μέση περίπου της παραλίας (και περισσότερο προς τη νότια πλευρά) υπάρχει μια μεγάλη βραχώδης πλάκα, στην οποία τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ασφάλεια.

Η παραλία είναι οργανωμένη με αρκετές ομπρέλες και ξαπλώστρες ενώ σας δίνεται και η ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορα θαλάσσια σπορ όπως ποδήλατα θαλάσσης, jet ski ακόμα και καταδύσεις!

Κατά μήκος της παραλίας υπάρχουν πολλές καφετέριες, ταβερνάκια και τουριστικά μαγαζιά τα οποία είναι ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Σημαντικό προτέρημα των μαγαζιών αυτών είναι ότι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και έτσι μπορείτε να απολαύσετε φαγητό, ποτό και διασκέδαση χωρίς να χάσετε στιγμή από την υπέροχη θέα του Κρητικού πελάγους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ